Najave

Covid-19 obavijest!

Poštovani članovi i korisnici usluga Gradske knjižnice

Slavonski Brod!

Gradska knjižnica Slavonski Brod radi prema uobičajenom radnom vremenu.

  

Prema naputku Stožera civilne zaštite i trenutne situacije oko virusa Covid-19, sva okupljanja, radionice i programska djelatnost odgađaju se do daljnjega.

Molimo Vas da prilikom ulaska u prostor Knjižnice koristite sredstvo za dezinfekciju ruku (koje se nalazi na ulazu Dječjeg odjela i Odjela za odrasle korisnike) i pridržavate se propisanih zaštitnih mjera (bez rukovanja, održavanje distance…).

Pozivaju se korisnici da nastave pratiti upute Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a ukoliko temeljem odluka i preporuka nadležnih službi bude potrebe za uvođenjem dodatnih mjera opreza i zaštite, javnost ćemo pravovremeno obavijestiti.

Korisnici se pozivaju na pridržavanje propisanih higijenskih postupanja koja uključuju:

- češće i temeljito pranje ruku, izbjegavanje dodirivanja očiju, nosa i usta, korištenje dezinficijensa za ruke,

- prilikom kihanja i kašljanja koristiti maramice

- ukoliko osjetite znakove i simptome groznice, upale respiratornih puteva, čak i blage, ali novonastale, kontaktirajte svog liječnika za daljnje upute

Pozivamo na korištenje naših e-usluga (online produženje građe i praćenje posudbi), kao i na elektroničku ili telefonsku komunikaciju s knjižničarima (035/446-963, društvene mreže).

     Ukoliko dođe do odredbe koja nalaže privremeno obustavljanje rada s korisnicima, o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni putem medija i službene stranice Gradske knjižnice Slavonski Brod, facebook profila Gradske knjižnice Slavonski Brod i Instagram profila Gradske knjižnice Slavonski Brod.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Nalazite se ovdje: Knjižnica Najave Covid-19 obavijest!