Najave

Radionica i kušaonica "Bebe vole papati"

Knjiga "Bebe vole papati" autora Iztoka Jančara i Rebeke Mahorič (ing. kemije, specijaliste za prehranu dojenčadi) sadrži preko 600 recepata za svaki dan i svaki obrok od početka uvođenja dohrane do navršene prve godine života.

Sve preporuke, smjernice i savjeti, isto kao i recepti koji se nalaze u knjizi, vode se najnovijim smjernicama Europskog udruženja za dječju gastroenterologiju, hepatologiju i prehranu (ESPGHAN), Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), Međunarodnog dječjeg fonda Ujedinjenih naroda (UNICEF) i Europskog društva za socijalnu pedijatriju i zdravlje djece (ESSOP). Recenzenti hrvatskog izdanja su prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, prim., dr. med., spec. pedijatrije i Milica Tikvić, mag. med. techn., patronažna sestra.

Radionice su besplatne, a trajanje radionice je 45 minuta. Namijenjene su svima koji se bave djecom od najranije dobi, u prvom redu roditeljima, a osmišljene su tako da se pripremaju tri obroka (ručak, mliječno-žitna kašica i voćno-žitna užina) koje onda bebe s roditeljima mogu i degustirati. Osim degustacije, roditelji će saznati sve što je potrebno za početak dohrane (kada započeti s dohranom, koje namirnice i kojim redoslijedom uvoditi, kada uvoditi alergene namirnice i mlijeka životinjskog podrijetla, koje su najnovije preporuke pedijatara po pitanju pehrane i sl.).

Radionica će biti održana 17. svibnja u 17:30 sati.

BVP Slavonski Brod A3

Nalazite se ovdje: Knjižnica Najave Najave Radionica i kušaonica "Bebe vole papati"